Ruud de Wild terug op NPO Radio 2
zondag 3 oktober 2021

Ruud de Wild terug op NPO Radio 2

Maandag 4 oktober is Ruud de Wild weer terug op de radio en is hij wekelijks van maandag tot en met donderdag te horen in zijn eigen programma De Wild in de middag.

Hij vormt samen met Evi Hanssen, Gijs Hakkert en Vivienne van den Assem het nieuwe team in het KRO-NCRV middagprogramma van 16.00 tot 18.00 uur bij NPO Radio 2.

De radio-dj maakte in maart bekend dat hij darmkanker had en tijdelijk zou stoppen met zijn radioprogramma. Eddy Keur verving hem sindsdien. De Wild is inmiddels kankervrij. Hij kijkt uit uit naar zijn terugkeer op de radio en heeft er veel zin in.

De luisteraar kan het vertrouwde programma De Wild in de middag verwachten, met veel nieuwe energie. Voortaan zullen presentatrice Vivienne van den Assem, bekend van RTL Boulevard en Crime Desk, en presentatrice Evi Hanssen, bekend van 3 op Reis en Wie is de Mol, de microfoon afwisselen. Ook Gijs Hakkert keert terug in het programma.

Samen zullen zij de luisteraar dagelijks trakteren op interessante gesprekken en natuurlijk muzikale hoogtepunten. Maandag 4 oktober trapt Ruud samen met Evi en Gijs de week af vanuit het VUmc in Amsterdam.

Bron: NPO Radio 2/BM
Foto: Wessel de Groot/KRO-NCRV

Bericht delen