Article header image

RTL 7 Darts Radio komt terug

Vorig jaar werd, in een samenwerking tussen RTL 7 en YPCA De Radiofabriek, RTL 7 Darts Radio geïntroduceerd. Wegens succes keert dit pop-up internetradiostation vanaf maandag 11 december terug tijdens de 25ste editie van het WK Darts

Via het digitale radiostation zijn alle wedstrijden van het WK live te volgen, maar ook de analyses vanuit de studio en de interviews die Arjan van der Giessen afneemt in Engeland.

Buiten de wedstrijden om is er onafgebroken muziek voor mannen met elk heel uur een nieuwsblok. Elke dag om 12.30 uur en om 19.00 uur is de ‘players playlist’ te beluisteren, met daarin de favoriete muziek van diverse darters en het team van presentatoren, commentatoren en analisten van RTL 7.

“Mooi dat RTL 7 Darts Radio weer helemaal terug is. Het station sluit helemaal aan bij onze filosofie, dat het medialandschap steeds verder versnippert in verschillende niches. Met ALLsportsradio waren we al ‘niche’ als sportzender, maar wij denken dat het nog veel verder gaat versnipperen en straks iedere sport z’n eigen radiostation heeft”, aldus Lars Schotanus, directeur van YPCA De Radiofabriek.

Het radiostation is 24/7 te beluisteren via rtl7darts.nl, Nederland.FM en TuneIn.

Bron: YPCA/BM

Bericht delen