Ron Bisschop nieuwe eindredacteur EASY FM
dinsdag 7 juli 2020

Ron Bisschop nieuwe eindredacteur EASY FM

Ron Bisschop start 1 september bij de Almeerse radiozender EASY FM als eindredacteur en presentator van het dagelijkse actualiteitenprogramma.

Naast de komst van Ron Bisschop is ook het contract met Jan van Veen (Candlelight) met 6 maanden verlengd. Onlangs werd de programmering al uitgebreid met Stefan Brau (RTL FM) en Frank Schildkamp (WILD FM) die dagelijks tussen 09.00 en 17.00 uur EASY@WORK presenteren. Martin Stoker (RTL 7) is naar het weekend verhuisd met Martin2Music Dance Classics. Ook de stemmen van Marjon Keller, Bart van der Molen, Edvard Niessing en Luc van Rooij zijn op de zender te horen.

Met meer dan 35 jaar ervaring in het vak, onder andere als bureauredacteur en radiopresentator, is Ron Bisschop geen onbekende in de mediawereld. Bisschop woont in Almere en heeft in het verleden onder andere gewerkt voor BNR nieuwsradio, Kink FM, RTL Rock Radio en als laatste bij Radio Veronica.

Ron begon zijn carrière in 1978 op zee onder de naam Johan Visser. Hij werkte bij zeezenders als Mi Amigo, Radio Caroline en Radio Monique. Daarna volgden nog de eerste Amsterdamse FM-piraat Radio Unique (1980-84) en Radio 10 (1988-92). In 1992 dook hij op bij RTL Rock Radio. Toen dit station in 1995 werd omgevormd tot KINK FM, bleef hij. Tegelijkertijd was hij te horen op Veronica Nieuws Radio. Veronica Nieuws Radio verdween en na enige tijd vertrok hij ook bij KINK, om er later weer terug te keren.

EASY FM is te beluisteren in Almere op 95.5 FM, DAB+ kanaal 10C, Ziggo/KPN en wereldwijd via internet.

Bron: EASY FM/BM

Bericht delen