Robert van den Ham presenteert Breens LIVE! op New Business Radio
vrijdag 17 februari 2023

Robert van den Ham presenteert Breens LIVE! op New Business Radio

Robert van den Ham presenteert vanaf vrijdag 17 februari maandelijks Breens LIVE! op New Business Radio. Dit nieuwe radioprogramma staat volledig in het teken van innovatie en digitalisatie van het onderwijs.

Welke technologische innovaties spelen er in het onderwijs? Begrijpt iedereen de urgentie en hoe blijf je als onderwijsinstelling attractief voor de student en de docent? Er wordt gesproken met gasten uit het onderwijslandschap, het bedrijfsleven en de politiek over innovatie en digitalisatie van het onderwijs van morgen.

Presentator Robert van den Ham: “Nut en noodzaak van goed digitaal onderwijs is voor iedereen kraakhelder. In Breens LIVE! gaan we daar meer richting aan geven door gesprekken en door zeker ook discussie. Als presentator van het programma, en ook als vader van twee schoolgaande kinderen, wil ik met experts en ervaringsdeskundigen onder meer kunnen concluderen dat de huidige ‘digisprong’ een doordachte is. Er ligt immers een complexe uitdaging om de digitale transitie in het onderwijs in goede banen te leiden.”

Geert-Jan van der Snoek van Breens Network: “Kennis delen is de norm in het onderwijs, daarom heeft Breens Network het initiatief genomen om met Breens LIVE! innovatieve ontwikkelingen en digitalisering in het onderwijs dichterbij te brengen. Breens Network wil de digitale veranderingen leiden in het onderwijs vanuit onze collectieve visie op een inclusieve, hybride en veilige leeromgeving.”

Breens LIVE! is vanaf vrijdag 17 februari elke derde vrijdag van de maand, tussen 11.00 en 12.00 uur, te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending zijn alle interviews terug te luisteren via de website van New Business Radio en de bekende podcastkanalen.

Bron: New Business Radio/BM

Bericht delen