Rob Stenders geveld door corona
dinsdag 13 juli 2021

Rob Stenders geveld door corona

Zendermanager en dj Rob Stenders van Radio Veronica heeft corona. Dat maakte zijn vervanger Gerard Ekdom dinsdagmiddag bekend in de uitzending.

De timing is slecht: sinds 28 juni transformeert Radio Veronica onder leiding van Stenders tot ‘een vrijplaats voor muziekliefhebbers’ en is de programmering fors aangepast. Ook is De Bonanza met Rob Stenders en Caroline Brouwer sinds kort terug op de radio, van maandag tot en met vrijdag.

Caroline Brouwer zit vanwege de besmetting van Stenders in quarantaine en heeft (nog) geen klachten. Morgen doet ze een coronatest en als die negatief blijkt, kan ze weer aan het werk.

De woordvoerder van Talpa Network: “Omdat Rob Stenders afgelopen weekend verkoudheidsklachten kreeg, heeft hij zich zondag laten testen op Covid-19. Zijn uitslag bleek positief. In het kader van de geconstateerde besmetting zijn alle door het RIVM voorgeschreven voorzorgsmaatregelen richting de contacten van Rob genomen.”

Dinsdag nam Gerard Ekdom voor de tweede dag op rij zijn programma De Bonanza over. Zodra Stenders’ klachten verminderen gaat hij weer vanuit zijn thuisstudio aan het werk.

Bron: Radio Veronica/Radiofreak/BM

Bericht delen