Rob Kemps vervangt Sander Lantinga op 538 tijdens Eurovisie Songfestival
donderdag 13 mei 2021

Rob Kemps vervangt Sander Lantinga op 538 tijdens Eurovisie Songfestival

In de week van 17 mei presenteert Rob Kemps, ook bekend als Snollebollekes, samen met Coen Swijnenberg De Coen en Sander Show op Radio 538. Als vriend van de show neemt Rob in die week de plek in van Sander Lantinga, die dan te horen is als commentator van het Eurovisie Songfestival.

Rob Kemps: “Ik ben vaak te gast in de show, heb jaren opgetreden op Das Coen und Sander Fest én we hebben samen meerdere hits uitgebracht. Dat ik als vriend van de show door Coen en Sander ben gevraagd om tijdelijk naast Coen achter de microfoon plaats te nemen, vind ik een eer.”

Coen Swijnenberg: “Het zijn grote schoenen om te vullen, maat 47.5 om precies te zijn, maar dat is met Rob snel gevuld. Heel blij dat hij samen met mij een feestje wil bouwen.” Sander Lantinga vult aan: “Ik was even bang dat ze een goede vervanger zouden vinden… maar gelukkig is het Rob Kemps geworden.”

De Coen en Sander Show is iedere maandag tot en met donderdag van 16.00 uur tot 19.00 uur te horen op Radio 538. Rob Kemps schuift maandag 17 tot en met donderdag 20 mei naast Coen aan.

Bron: Talpa Network/BM
Foto: William Rutten/Talpa

Bericht delen