Rámon Verkoeijen binnenkort weer op NPO 3FM
maandag 8 juni 2020

Rámon Verkoeijen binnenkort weer op NPO 3FM

NPO 3FM-dj Rámon Verkoeijen is binnenkort weer te horen in het programma Mark + Rámon. Dat heeft hij maandagochtend gemeld op Instagram.

De 34-jarige radio-dj kampt sinds half december met een burn-out en is sindsdien niet meer te horen geweest op NPO 3FM.

Volgens Verkoeijen gaat het inmiddels een stuk beter met hem. “Na een tijd van iedere dag moe opstaan, donkere dagen, geen fut om iets te doen, heb ik steeds meer energie om mijn dagen mee te vullen! Het gaat de goede kant op en dat vind ik fijn te kunnen zeggen”, aldus de NPO 3FM-dj.

Wanneer hij weer op NPO 3FM te horen zal zijn, is nog niet bekend. Verkoeijen benadrukt dat hij het met zijn terugkeer op de radio “rustig aan zal doen”.

Dit bericht bekijken op Instagram

Na lange tijd weer eens een berichtje… Goed nieuws want het gaat stukken beter met mij. Na een tijd van iedere dag moe op staan, donkere dagen, geen fut om iets te doen, heb ik steeds meer energie om mijn dagen mee te vullen! Het gaat de goede kant op en dat vind ik fijn te kunnen zeggen. Ik wil heel graag al die mensen die me een berichtje hebben gestuurd (ik krijg ze nog iedere dag binnen) bedanken. Wat blijft dat toch bijzonder, zoveel steun, zoveel mooie warme woorden. Ze doen me steeds weer goed! Ik hoor soms mensen roepen, de wereld is gek, hard en gemeen aan het worden… Wat bof ik dat ik dan net de mensen om me heen heb die juist lief en aardig zijn voor elkaar! Onwijs bedankt ❤️ Langzaamaan ga ik weer eens richting de radio studio van @3fm, dit zal allemaal rustig aan zijn hoor. Rustig aan zal ik samen met @frietkoning weer te horen zijn op #3FM, in de avond van 19-21 uur. Verheug me er op!

Een bericht gedeeld door R á m o n V e r k o e i j e n (@ramon3fm) op

Bron: Nu.nl/BM

Bericht delen