Radiospel Het Geluid te spelen met Google Assistent
donderdag 25 juli 2019

Radiospel Het Geluid te spelen met Google Assistent

Het radiospel Het Geluid is vanaf 1 augustus terug bij Qmusic. Het spel is vanaf nu ook te spelen met de Google Assistent. Quizmasters Mattie & Marieke nemen luisteraars mee langs opgaven uit de rijke historie van bijna vijftien jaar Het Geluid.

Het Geluid is een van de eerste games die in de Nederlandse versie van de Google Assistent te vinden is. Het spel wordt geactiveerd door het commando ‘Praat met Het Geluid van Qmusic’ te zeggen tegen de spraakassistent. De game kan gespeeld worden met de Google Home of via de Google Assistent app op de smartphone. De gebruiker kan daar overigens ook luisteren naar Qmusic of een van de themakanalen.

Iwan Reuvekamp, Audio/Voice Innovation Manager bij moederbedrijf de Persgroep: “Het Geluid leent zich bij uitstek voor een volwassenen-game met een spraakassistent, omdat het helemaal op audio gebaseerd is. In de jaren dat Qmusic Het Geluid speelt zijn er veel moeilijke geluiden voorbij gekomen die nu als oefening dienen voor het nieuwe geluid van 1 augustus.”

Het Geluid start op 1 augustus met een waarde van € 2.500. Voor elk fout geraden antwoord komt daar € 100 bij. Met de terugkeer van Mattie & Marieke op de radio op 26 augustus, komt ook de SuperRonde terug. Het Geluid is tijdens die SuperRonde om 7.30 uur altijd € 100.000 waard, ongeacht de waarde van dat moment.

Bron: Qmusic/BM

Bericht delen