Dinsdag 16 januari 2018

RadioDag 2012: professionals delen kennis

De RadioDag beleeft dit jaar zijn tweede editie. Op 15 november vormt deze radiovakdag het voorprogramma van het Gouden RadioRing Gala. In Theater Gooiland in Hilversum geven personalities van landelijke zenders opnieuw masterclasses en workshops aan nieuwe talenten.

Stichting De RadioDag wil jong talent in contact brengen met de professionele radiobranche en zo bijdragen aan het ontwikkelen en stimuleren van dit talent. De dag wordt geopend door Gerard Ekdom (3FM) en biedt inzichten voor elke radiodiscipline. Met workshops over vaardigheden als presenteren, nieuwslezen en voice-overs inspreken en masterclasses op het gebied van onder meer ochtendshowproductie, zenderpositionering, audiovormgeving en ‘social radio’. Aanmelden kan via www.deradiodag.nl. Het event is te volgen via Twitter: www.twitter.com/deradiodag, meepraten kan via #RadioDag.

Trainingen worden gegeven door onder anderen Rob Stenders (3FM), Wouter van der Goes (Q-music), Jeroen Kijk in de Vegte (Radio 6), Niels Hoogland (Sky Radio Group), Marc Adriani (BNN), Hannelore Zwitserlood (538 Groep) en Diederick Huizinga (PURE Jingles). Radiogoeroe Leo van der Goot leidt een panelsessie met directeuren van grote Nederlandse zenders en keynote speaker Gaël Sanquer vertelt over het succesverhaal van NRJ, Frankrijks nummer 1 hitradio.

Bron: De RadioDag

Bericht delen