RadioCorp start Sunlite Radio
dinsdag 9 november 2021

RadioCorp start Sunlite Radio

RadioCorp is dinsdag gestart met een nieuw radiostation: Sunlite Radio. Sunlite is vanaf nu overal in Nederland te ontvangen via DAB+, online, de digitale kabel en diverse radio apps.

RadioCorp is het mediabedrijf achter 100% NL en SLAM! en breidt met Sunlite haar audio portfolio uit met een onderscheidend geluid op de Nederlandse radio. Sunlite brengt een muziekmix die op dit moment nog niet te horen is op de landelijke radio: relaxte soft & easy pop, love songs en ballads.

Vanaf nu is het bij Sunlite altijd raak als je houdt van de soft & easy songs van bijvoorbeeld Ed Sheeran, Adele, George Michael maar ook John Mayer en Elton John. Sunlite brengt 24 uur per dag non stop relaxte muziek, alleen onderbroken door nieuws en weer, zodat de luisteraar tot rust kan komen in het drukke ritme van de dag.

Behalve online, de digitale kabel en de diverse radio apps, is Sunlite direct overal in Nederland te horen via DAB+. Inmiddels vindt al zo’n 12 procent van de totale radiobeluistering plaats via DAB+ en heeft al 25 procent van alle huishoudens een DAB+ radio. Ook worden alle nieuwe auto’s in Europa sinds dit jaar uitgerust met een DAB+ radio. Hierdoor is Sunlite ook direct op die manier te beluisteren.

Bron: RadioCorp/BM

Bericht delen