Radio Veronica draait extra lange hits op 21 juni
woensdag 17 juni 2020

Radio Veronica draait extra lange hits op 21 juni

Op zondag 21 juni duurt de dag het langst, net als de platen op Radio Veronica. Tijdens de langste dag van het jaar komt Veronica met een speciale hitlijst: de Long Version Sunday Top 121.

De lijst bevat nummers die minstens vijf minuten duren, voor extra lang luisterplezier. Met zonsopkomst, om 5.19 uur, wordt de lijst afgetrapt en de ontknoping vindt pas plaats om 22.04 uur bij zonsondergang.

De Long Version Sunday Top 121 is samengesteld op basis van verzoekjes van Veronica-luisteraars uit de Long Version Friday met Tim Klijn. In het programmaonderdeel van Tim zijn middagshow worden de volledige extended versies van nummers gedraaid.

De lijst bestaat uit albumversies, remixen, 12 inches maar ook hits die van zichzelf al lang zijn. Purple Rain van Prince en Paradise By The Dashboard Light staan in de Long Version Sunday Top 121, maar ook de albumversie van Madonna’s Holiday en de 12 inch-uitvoeringen van Love Games van Level 42 en Relight My Fire van Dan Hartman.

Ook voor de Veronica-dj’s is het een extra lange muzikale dag. Jasper de Vries begint om 5.19 uur de lijst en geeft het stokje om 9.00 uur door aan Giel Beelen die de Ochtendshow verlengt tot 12.00 uur ’s middags. Lindo Duvall is te horen van 12.00 uur tot 15.00 uur, gevolgd door Dennis Ruyer die presenteert tot 18.00 uur. Ten slotte doet Tim Klijn de ontknoping tot 22.04 uur.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen