Radio 538 opent deuren die anders gesloten blijven
woensdag 5 augustus 2020

Radio 538 opent deuren die anders gesloten blijven

Om de zomer van 2020 alsnog onvergetelijk te maken, opent Radio 538 samen met Coca-Cola deuren die anders gesloten blijven. Zij introduceren een speciale bucketlist met activiteiten die enkel mogelijk zijn in deze tijd. Een avond non-stop achtbanen rijden in Walibi? Of zelf een optreden geven in de Ziggo Dome voor vrienden en familie?

Vanaf maandag 10 augustus verrast 538-dj Wietze de Jager iedere dag één luisteraar met de vervulling van een bijzondere bucketlist-activiteit.

Wietze de Jager: “Veel mensen zetten het afwerken van hun bucketlist in de ijskast door het heersende coronavirus. We zijn daarom op zoek gegaan naar activiteiten die je juist nú van je bucketlist kan afvinken. Zo maakt 538 het voor de luisteraars mogelijk om een kijkje te nemen achter de schermen bij het Nederlands elftal, een dag lang favoriete films te kijken in een lege Kinepolis-bioscoop of naar een privéconcert van Snelle te gaan in het Olympisch Stadion.”

Luisteraars kunnen via 538.nl doorgeven welke activiteit zij van hun bucketlist willen afstrepen. Van maandag 10 tot en met vrijdag 14 augustus nemen iedere ochtend twee luisteraars het tegen elkaar op in De 538 Ochtendshow. De luisteraar die een benaderingsvraag over de gekozen activiteit goed raadt of het dichtst bij het juiste antwoord zit, wint.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen