Radio 10 organiseert 90’s Movie Night in Hilversum
vrijdag 13 september 2019

Radio 10 organiseert 90’s Movie Night in Hilversum

Als afsluiter van de Week van de 90’s Hits organiseert Radio 10 op maandag 23 september speciaal voor luisteraars de 90’s Movie Night bij Vue in Hilversum. Tijdens deze bioscoopavond zijn de drie favoriete jaren 90 films van Gerard Ekdom, Jeroen Nieuwenhuize en Lex Gaarthuis op het witte doek te zien.

Radio 10-dj’s hebben ieder een eigen bioscoopzaal waar zij samen met meer dan honderd luisteraars én een flinke dosis popcorn kunnen genieten van hun 90’s klassieker. De 90’s Movie Night biedt luisteraars een kans om een aantal filmklassiekers uit de jaren 90 nog een keer in de bioscoop te zien. Zo heeft Gerard Ekdom gekozen voor The Big Lebowski, kijkt Jeroen Nieuwenhuize naar The Silence Of The Lambs en zwijmelt Lex Gaarthuis weg bij Nothing Hill. Luisteraars kunnen zich vanaf vandaag aanmelden voor de 90’s Movie Night via de website van Radio 10.

Van maandag 16 tot en met vrijdag 20 september staat de zender de hele week in het teken van de grootste en indrukwekkendste hits uit de jaren 90. De week wordt op vrijdag afgesloten met de 90’s Top 110.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen