Qmusic wint AMMA voor Media-exploitant van het jaar
vrijdag 3 september 2021

Qmusic wint AMMA voor Media-exploitant van het jaar

Voor de vierde keer sleepte Qmusic donderdag de prestigieuze AMMA Award voor Media-exploitant van het jaar in de wacht. Qmusic is hiermee recordhouder: niemand won deze vakprijs zo vaak.

De AMMA voor Beste Media-exploitant heeft dit jaar extra waarde voor de radiozender. De prijs gaat namelijk over de prestaties en klantrelaties in het afgelopen jaar, waarin alles anders werd.

Rob Beijerbergen, Verkoopdirecteur: “We zijn ontzettend trots op deze prijs en de erkenning vanuit het vak. We hebben er in het bijzondere jaar alles aan gedaan om het voor onze luisteraars, relaties en medewerkers zo aangenaam mogelijk te maken. We verkozen persoonlijk contact boven sales-gedreven acteren. En we werden voor het eerst in ons bestaan marktleider in de doelgroep 20-49 jaar. Dat we nu tot Media-exploitant van het jaar uitgeroepen worden is voor ons een extra grote kers op de taart.”

Naast Media-exploitant van het jaar viel Qmusic ook in de prijzen bij de categorie Beste research, samen met onderzoeksbureau Mare Amsterdam. De case die hier ingezonden was, is ‘Qmusic radio: a consumer engagement success story’.

Bron: Qmusic/BM
Foto: William Rutten/Qmusic

Bericht delen