Qmusic Top 40 Awards: spectaculaire show in Rotterdam Ahoy
maandag 21 november 2022

Qmusic Top 40 Awards: spectaculaire show in Rotterdam Ahoy

De Qmusic Top 40 Awards worden komende editie uitgereikt tijdens een spectaculaire show in Rotterdam Ahoy, met live optredens van de beste artiesten. Qmusic-dj Domien Verschuuren presenteert de show, die op vrijdag 3 februari 2022 plaatsvindt.

De kaartverkoop start donderdag 24 november voor Q-members en vrijdag voor de rest van Nederland. Dit kwam Domien maandagochtend vertellen bij Mattie Valk in de ochtendshow van Q.

Line-up met topartiesten
Na twee sobere coronajaren breidt de Top 40 Awards uit naar een grote, meer dan twee uur durende liveshow met topartiesten. Zo treden internationale hitzangeres Becky Hill en singer-songwriter Tom Grennan op. Beiden stonden afgelopen jaren veelvuldig in de Top 40. Ook de beste artiesten van Nederlandse bodem geven acte de présence. Op de line-up staan tot nu toe Davina Michelle, Son Mieux, Duncan Laurence, Armin van Buuren, Suzan & Freek, Flemming, Lost Frequencies en Kris Kross Amsterdam.

Qmusic Top 40 Awards
De Top 40 Awards worden sinds de komst van de Top 40 naar Qmusic in 2019 uitgereikt. Het is een jaarlijkse traditie geworden om de meest succesvolle artiesten van het afgelopen jaar in het zonnetje te zetten. Er worden onder andere prijzen uitgereikt voor Beste Nieuwkomer, Grootste Hit en Beste Artiest. Alle awards worden toegekend op basis van de prestatie van de artiesten en tracks in de Top 40 over het hele jaar 2022.

Bron: Qmusic/BM

Bericht delen