Qmusic op locatie bij Paleis Noordeinde tijdens Koningsdag
donderdag 22 april 2021

Qmusic op locatie bij Paleis Noordeinde tijdens Koningsdag

Op Koningsdag zendt Qmusic de hele dag live uit op locatie bij Paleis Noordeinde, waar The Streamers optreden voor het Koninklijk Huis.

Q-dj’s Menno Barreveld, Wim van Helden, Kai Merckx en Domien Verschuuren ontvangen de hele dag leden van The Streamers voor interviews en live optredens.

Om 11.00 uur begint Q-koningsdag en de eerste die live optreedt voor de Q-luisteraars is Miss Montreal. Verder komen onder anderen The Streamers Davina Michelle, Thomas Acda, Paul de Munnik, Typhoon, Maan, Nick Schilder, Suzan & Freek, Rolf Sanchez en Duncan Laurence langs. De laatste kondigde gisteren aan zich bij de grootste gelegenheidsband van Nederland te voegen.

Razende reporter Domien Verschuuren doet de hele dag verslag van alle festiviteiten in en om het paleis, waar helaas niemand bij kan zijn. Op deze manier hoeven de Qmusic luisteraars toch niets te missen.

Programmering Q-koningsdag
06.00 – 10.00 uur: Mattie & Marieke
10.00 – 11.00 uur: Het Foute Uur
11.00 – 13.00 uur: Menno Barreveld
13.00 – 16.00 uur: Wim van Helden
16.00 – 20.00 uur: Kai Merckx / Domien Verschuuren
20.00 – 24.00 uur: Joost Swinkels

Muzikale vrijmarkt
Voor de kleinste luisteraars heeft Qmusic na het succes van vorig jaar weer iets speciaals in petto: de muzikale vrijmarkt. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen zich opgeven voor een muzikaal optreden op Qmusic. Tijdens het optreden wordt in de Qmusic-app met de pet rondgegaan. Luisteraars kunnen de jeugdige artiest – gratis – een zakcentje dat ze het waard vinden geven voor het optreden. Qmusic geeft dit dan (maximaal € 50 euro) aan de jonge performer.

Bron: Qmusic/BM

Bericht delen