Dinsdag 16 januari 2018

Qmusic krijgt live videostream

Qmusic introduceert Qmusic Kijk Live een interactieve video-livestream die 24/7 beschikbaar is. De livestream is een combinatie van muziek, radio, videoclips, nieuws en biedt met de integratie van social media luisteraars een podium.

Met Qmusic Kijk Live zet Qmusic de volgende stap in de verschuiving naar een multimediaal contentmerk. De kijker staat nu realtime in contact met alle radioprogramma’s, dj’s en artiesten op de radiozender. Qmusic Kijk Live is te volgen via Qmusic.nl en de Qmusic-app.

Qmusic begint bovendien met de verkoop van display advertising en videopre-rolls op hun eigen kanaal via de Trade Desk van de Persgroep Nederland. De display advertentiemogelijkheden zijn zowel op desktop als mobiel inzetbaar en beschikbaar via Rubicon Project, het verkoopplatform dat al ingezet wordt voor het netwerk van de Persgroep Nederland.

Rob Beijersbergen, verkoopdirecteur Qmusic: “Met de introductie van display ads en video pre-rolls op onze eigen kanalen vergroten we de mogelijkheden voor adverteerders en mediabureaus. Door de inzet van programmatic buying kan een adverteerder campagnes optimaliseren en het relevante bereik onder de gewenste doelgroep nog effectiever targetten.”

Bron: Qmusic/Broadcast Magazine

Bericht delen