Qmusic gestart met Q-Escape Room
maandag 8 april 2019

Qmusic gestart met Q-Escape Room

De deur is op slot en de Q-Escape Room is begonnen. Sinds maandagochtend horen Mattie Valk, Marieke Elsinga en Domien Verschuuren op de zender ieder uur een kort fragment van een hit die ooit in de Top 40 heeft gestaan. Ze krijgen ieder hun ‘eigen’ hit toegewezen. Het is een ultra kort fragment, dus ze moeten goed opletten.

De code om uit de Q-Escape Room te kunnen komen, is het invoeren van de juiste artiest en titel. Maar let op: ze moeten in de juiste volgorde staan om goedgekeurd te worden. Twee momenten per dag krijgen ze de kans om de drie antwoorden in te voeren (8.45 en 17.45 uur). Hebben ze alle drie de hits goed? Dan mogen ze de Q-Escape Room verlaten. Maar klopt het niet of staan de antwoorden niet in de juiste volgorde, dan moeten ze helaas weer wachten op het volgende invoermoment.

Dit hoeven ze natuurlijk niet helemaal alleen te doen. Een escape room draait immers om samenwerken. En daarom mogen Mattie, Marieke en Domien alles inzetten wat binnen hun macht ligt om te ontsnappen: hulp van luisteraars, hulp van collega’s, hulp van artiesten en vooral hulp van elkaar.

Bron: Qmusic/BM

Bericht delen