Qmusic-dj’s laten zich weer opsluiten in escaperoom
dinsdag 29 november 2022

Qmusic-dj’s laten zich weer opsluiten in escaperoom

Vier Qmusic-dj’s laten zich in december weer opsluiten in de zogenoemde Q-escape room. Dat maakten ze vanochtend bekend in de ochtendshow.

Op donderdag 15 december om 15.00 uur verdwijnen Mattie Valk, Domien Verschuuren en Bram Krikke achter slot en grendel. Kai Merckx, die vorig jaar afwezig was vanwege de geboorte van zijn zoontje Guus, keert dit jaar terug. Marieke Elsinga is niet van de partij na de geboorte van haar zoontje Jip.

Na een platenzaak en een heus museum komen de dj’s op 15 december in een geheel nieuwe escape-omgeving terecht. Het thema van dit jaar blijft geheim tot het betreden van de ruimte, wel is duidelijk dat deze ‘groter dan ooit’ is, aldus Qmusic.

In de Q-escape room bevinden zich allerlei puzzels die de dj’s dichterbij de oplossing brengen. Elke dag tussen 06.00 en 20.00 uur wordt er live radio gemaakt vanuit de Q-escape room. Mattie, Domien, Bram en Kai verblijven continu in de escaperoom, ze eten en slapen er dus ook.

Vorig jaar bevrijdden de Qmusic-dj’s zich pas op de zevende dag uit de escaperoom. Een record, want bij de eerste twee edities wisten de dj’s na respectievelijk 72 en 75 uur te ontsnappen.

Bron: Qmusic/AD/BM
Foto: Qmusic

Bericht delen