Dinsdag 16 januari 2018

Q-music geeft vlucht in F-16 weg

Het radiostation Q-music geeft een vlucht weg in een Nederlandse F-16 straaljager. Alleen bij hoge uitzondering wordt dit voorrecht verleend als hiervoor een bijzondere aanleiding is. Mattie & Wietze maakten deze prijs maandagmorgen in hun ochtendshow bekend.

Het project wordt gesponsord door werkenbijdefensie.nl.

Q-music meldt: ‘Stel je eens voor… je stapt in de cockpit van de bekende straaljager, het dak gaat dicht, de vlieger start de motor en dan… die power, dat geluid. Met een flinke kracht word je in je stoel gedrukt en in een mum van tijd hang je in de lucht en vlieg je met hoge snelheid over Nederland. Voor je het weet ben je aan de andere kant van het land, of zelfs aan de andere kant van Europa. Met krachten van wel 4 à 5 G ga je door de scherpe bochten die een F-16-vlieger kan maken en ervaar je iets wat voor slechts een handjevol mensen is weggelegd.’

Om mee te doen met deze actie moeten luisteraars zich eerst inschrijven via het deelnameformulier op Q-music.nl. Uit alle inzendingen wordt van dinsdag 21 tot en met vrijdag 24 mei steeds geheel willekeurig een naam op de radio genoemd. De winnaar moet binnen 16 minuten terugbellen naar de Q-music studio.

De vlucht in de F-16 vindt plaats op vrijdag 31 mei. Op die dag wordt ook de finale van de actie gespeeld. De winnaar of winnares zal direct na de bekendmaking in een F-16 stappen en meevliegen.

Bron: Q-music/Radio.nl

Bericht delen