Presentator Morad El Ouakili maakt overstap naar NH Radio
vrijdag 18 december 2020

Presentator Morad El Ouakili maakt overstap naar NH Radio

In februari 2021 start El Ouaikili (1980) met zijn middagprogramma bij NH Radio. De voormalige presentator van de jongerenzender FunX zal tussen 15.00 en 18.00 uur te horen zijn bij de publieke regionale omroep van Noord-Holland.

Hoofdredacteur Ib Haarsma van NH Media kijkt uit naar de komst van de presentator. “Morad past heel goed bij NH Radio. We hebben een marktaandeel van 10% in Amsterdam en denken met zijn komst een nog groter publiek aan te spreken. Morad is een groot talent en heeft de gave om het publiek centraal te stellen. Hij luistert goed en ik ben er van overtuigd dat hij met de middagshow bij NH Radio een gave aanvulling is op onze programmering. Daarnaast is het een heel aardige gast die een perfecte sfeer kan neerzetten en geen thema uit de weg gaat.”

De 40-jarige Amsterdammer was jarenlang presentator van de jongerenzender FunX en presenteerde de afgelopen twee jaar het BNNVARA programma Gaan! Morad zal op NH Radio een belangrijk deel van de middag te horen zijn. In het programma staan de volgers van de regionale zender van Noord-Holland centraal. Hij gaat de show samen met Barbara Mulder presenteren, die op dit moment het programma Spitstijd voor haar rekening neemt.

Luister vanaf februari 2021 naar Morad El Ouakili op NH Radio, van maandag tot en met donderdag tussen 15.00 en 18.00 uur.

Bron: NH Radio/BM

Bericht delen