Pieter Kok nieuwe presentator ochtendshow NH Radio
vrijdag 14 augustus 2020

Pieter Kok nieuwe presentator ochtendshow NH Radio

Vanaf maandag 7 september is Pieter Kok elke werkdag te horen als presentator van De Ontbijttafel. In zijn programma zorgt Pieter dat Noord-Holland op onderhoudende wijze wordt bijgepraat over het laatste nieuws uit de provincie. Hij maakt het programma samen met nieuwslezer Eefje Kühne en producer Maarten Faber.

Pieter Kok is een ras-Noord-Hollander, geboren en getogen in Waterland en momenteel woonachtig in Westzaan. Hij is geen nieuw gezicht bij NH Radio. Ooit zette hij hier als programmatechnicus zijn eerste stappen op het professionele radiopad. Vervolgens bouwde Pieter zijn radiocarrière verder uit als producer en side-kick van de programma’s van Gerard Ekdom.

Hoofdredacteur van NH Media Ib Haarsma is blij met de komst van Kok. “Pieter is een kind van de regio en past als geen ander bij onze mooie radiozender. Hij is net als wij trots op Noord-Holland en bovenal een zeer getalenteerde radiomaker. NH Radio moet dé nieuwszender van Noord-Holland zijn waar niemand om heen kan. Met Pieter hebben we het talent en het enthousiasme in huis gehaald om die ambitie waar te maken. Ik kijk dan ook zeer uit naar zijn komst.”

Bron: NH Radio/BM

Bericht delen