Dinsdag 16 januari 2018

Paul van Liempt terug bij BNR

Paul van Liempt is vanaf november weer te horen op BNR Nieuwsradio. Hij komt terug met een persoonlijk interviewprogramma over bedrijfsovernames. De talkshow Van Liempt Live keert niet terug bij RTL Z. Wel krijgt hij daar een ander dagelijks programma, Van Liempt 1 op 1, dat volgende week maandag begint.

RTL Z komt eind september met een nieuw dagelijks programma op de plek van Van Liempt Live. Of het weer een talkshow wordt, wil de zender nog niet bekend maken, wel dat Van Liempt aan het programma verbonden is. Over het stoppen van zijn talkshow is Van Liempt volgens het AD nuchter: “Het is geen slecht nieuws, maar juist positief nieuws. We zijn er de hele zomer mee bezig geweest om een nieuw programma te maken. We wisten dat de kijkcijfers tegenvielen en we iets anders moesten doen.”

Tot aan zijn vertrek naar RTL Z presenteerde Paul van Liempt jarenlang een programma op BNR met uiteenlopende gasten. Nu komt hij terug met een persoonlijk interviewprogramma over bedrijfsovernames. Daarin praat hij met mensen die hun bedrijf verkopen over alle emoties die daarbij een rol spelen. In de eerste week van november kruipt hij weer achter de BNR-microfoon.

Bron: BNR/Broadcast Magazine

Bericht delen