Article header image

Patrick Kicken terug op Radio Veronica

Patrick Kicken keert vanaf 1 oktober terug op Radio Veronica. De dj zat de afgelopen drie maanden thuis vanwege een burnout, maar mag van de dokter weer voorzichtig beginnen met werken.

Kicken meldt op zijn website: “Goed nieuws! Was vanmiddag bij de arbo arts en heb groen licht gekregen om weer voorzichtig wat radiowerkzaamheden te gaan oppakken per 1 oktober aanstaande. Het zal niet meteen op volle oorlogssterkte zijn, maar ik ben blij om na exact drie maanden radiostilte weer wat luisteraars te mogen vermaken bij het station met alleen echte hits, Radio Veronica!”

Kicken keert niet terug als presentator van de ochtendshow. Hier begon hij in februari van dit jaar tijdelijk mee en in mei werd bekend dat hij de ochtend van Radio Veronica vast zou doen, maar dat gaat nu dus toch niet door. “De afgelopen maanden is gebleken dat de druk van een dagelijkse ochtendshow in combinatie met (te) weinig slaap funest is voor een lichaam dat toch al niet overloopt van de energie,” aldus Kicken.

Samen met Veronica gaat Kicken kijken naar een nieuwe vaste plek in de programmering. In eerste instantie is hij een paar uur per week te horen.

Rick van Velthuysen is sinds deze zomer weer in de ochtend te horen met De Veronica Ochtendshow.

Bron: Radiofreak/Broadcast Magazine

Bericht delen