Dinsdag 16 januari 2018

Patrick Kicken terug met Kicken's Weekend Kick-off

Patrick Kicken start 4 november met het programma Kicken’s Weekend Kickoff. Hij is dan elke vrijdag van 19.00 tot 21.00 uur te horen bij Radio Veronica. Het wordt een programma vol hits om het weekend vrolijk mee te beginnen.

Eerder deze week werd Kicken door de lezers van Nieuwe Revu nog gekozen tot de beste diskjockey van Nederland. Kicken is verheugd met de waardering van de luisteraars en staat te popelen om weer aan de slag te gaan: “Het is natuurlijk een fantastische bekroning op vele jaren hard werken dat de lezers van Nieuwe Revu mij hebben gekozen als beste dj. Ik heb dan ook extra veel zin om 4 november met mijn nieuwe programma van start te gaan. Het belooft een uplifting show te worden met vette platen, interactiviteit met de luisteraar en de integratie van social media die men van mij gewend is.”

Tot Patrick Kicken thuis kwam te zitten met een burnout presenteerde hij het ochtendprogramma op Radio Veronica. Nu komt hij op de plek waar nu Jules van Hest is te horen met de Volle Vrijdagshow.

Bron: Radio Veronica/Broadcast Magazine

Bericht delen