NPO Radio 1 Tourcafé in Beeld en Geluid
zondag 10 juli 2022

NPO Radio 1 Tourcafé in Beeld en Geluid

NOS Radio Tour de France zendt de laatste week van de Ronde van Frankrijk uit vanaf een speciale locatie: het NPO Radio 1 Tourcafé in Beeld en Geluid in Hilversum. Van 16 tot en met 24 juli kun je hier de Tour kijken, luisteren en samen beleven.

Het is dé (gratis) ontmoetingsplek voor de echte wielerfans die de Tour de France bij de NOS live willen meemaken en vormt bovendien een mooie tussenstop in een wielerrondje. Op de locatie is er een bewaakte fietsenstalling en voor de echte wielerfanaten is er het fameuze wielerspel.

Het Tourcafé is geopend van zaterdag 16 juli tot en met zondag 24 juli, de dag dat de Tour de France op de Champs-Élysées finisht. Naast een kijkje achter de schermen bij hét radioprogramma over de Tour, volg je de etappe op grote schermen terwijl je geniet van een hapje en een drankje. Ook zijn er live muziekoptredens en kan je de presentatoren van NOS Radio Tour de France ontmoeten.

Op zaterdag 16 juli om 13.00 uur is de officiële opening van het Tourcafé. De burgemeester van Hilversum Gerhard van den Top en oud-winnaar van de Tour de France Jan Janssen openen samen met NOS-presentatoren Henry Schut en Robbert Meeder officieel de deuren van het Tourcafé.

Aanmelden voor het Tourcafé kan via nporadio1.nl/tourcafe.

Bron: NOS/BM

Bericht delen