NPO Radio 1 Tourcafé gaat zaterdag open
donderdag 18 juli 2019

NPO Radio 1 Tourcafé gaat zaterdag open

Wielrenliefhebbers kunnen vanaf zaterdag in het NPO Radio 1 Tourcafé live de uitzendingen van NOS Radio Tour de France bijwonen.

Van zaterdag 20 juli tot en met zaterdag 27 juli opent het NPO Radio 1 Tourcafé dagelijks zijn deuren in Beeld en Geluid op het Media Park in Hilversum. Luisteraars zijn tijdens deze laatste week van de Ronde van Frankrijk van harte uitgenodigd om de magie van NOS Radio Tour de France samen van dichtbij te beleven.

NOS-presentatoren Robbert Meeder (foto) en Gert van ’t Hof volgen samen met oud-wielrenners vanuit Hilversum dagelijks de koers op de voet. Met de bekende jingles en tunes, de Tourartiest, De Kwis Die Niet te Googelen Is door cabaretière Cindy Pieterse en de rubriek met de opmerkelijkste Tour-weetjes op sociale media. En met de elementen die Radio Tour onmiskenbaar Radio Tour maken: Sebastiaan Timmerman die meekoerst op de motor, het spannende finishverslag van Gio Lippens en de interviews net na de meet door Steven Dalebout. Op de rustdag, maandag 22 juli, zijn Ilse DeLange en Milow te gast.

Dit is allemaal te zien en te horen in het NPO Radio 1 Tourcafé, elke dag vanaf 14.00 tot circa 18.30 uur. De uitzendingen zijn ook live te zien via het themakanaal NPO 1 extra. Wie zeker wil zijn van een plek, kan zich aanmelden via www.nporadio1.nl/tourcafe.

Bron: NPO/BM

Bericht delen