NPO op zoek naar zendermanager NPO Radio 2 en 5
woensdag 25 september 2019

NPO op zoek naar zendermanager NPO Radio 2 en 5

Jan-Willem van Engelen vertrekt eind januari 2020 als zendermanager van NPO Radio 2 en NPO Radio 5. Dat werd enkele dagen geleden bekend.

Inmiddels is duidelijk dat de opvolger van Jan-Willem van Engelen waarschijnlijk niet uit de huidige gelederen van de NPO zal komen. De NPO heeft de functie als vacature op haar site gemeld.

In de beschrijving staat onder meer het volgende: ‘Onze nieuwe zendermanager heeft hbo- of wo werk- en denkniveau, weet wat het betekent om in een publieke organisatie te werken, is op de hoogte van actuele ontwikkelingen in het medialandschap en weet zich te verplaatsen in de belevingswereld van het publiek van NPO Radio 2 en 5. Vanzelfsprekend ben je bekend met NPO Radio 2 en 5 en heb je affiniteit met het bijbehorende programma-aanbod. Ook de andere zenders, apps, sites en netten van de NPO zijn je niet onbekend. Je bent goed in staat om samen te werken met diverse experts binnen de NPO op het vlak van onder meer marketing, publieksonderzoek, financiën, technologie en beleid.’

De functie van zendermanager wordt voor 36 uur per week ingevuld en kent een minimumvergoeding van € 5.050,= en een maximum van € 8.207,= per maand op fulltime basis volgens de CAO voor het omroeppersoneel. De zendermanager krijgt tevens een leaseauto.

Bron: BM

Bericht delen