Dinsdag 16 januari 2018

NPO FunX vaart mee met Canal Parade

Op zaterdag 6 augustus vaart NPO FunX door de gekleurde grachten van Amsterdam tijdens de Canal Parade. Vanaf de FunX-boot doen reporters verslag van de sfeer op de gracht en de Amsterdamse straten.

Als mediapartner van EuroPride 2016 duikt de publieke jongerenzender twee weken lang in de wereld van de LHBTI’s en neemt de luisteraar hierin mee. Vanuit de studio in Amsterdam brengt FunX de highlights van EuroPride 2016 in kaart.

Van zaterdag 23 juli tot en met zondag 7 augustus is op FunX alles te horen over de Gay Pride, met verslagen van de Canal Parade, feesten en conferenties. On air winnen luisteraars in de aanloop naar de Canal Parade plekken op de boot.

Adjunct-zendermanager van FunX Niels Hoogland is trots op de deelname van de jongerenzender aan de Canal Parade van 2016: “FunX is de publieke radiozender voor jongeren in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. We hebben luisteraars van alle verschillende culturen, achtergronden en met verschillende seksuele voorkeuren. Bij FunX kan iedereen zichzelf zijn.”

Bron: NPO/Broadcast Magazine

Bericht delen