NPO 3FM komt met Serious Request: Never Walk Alone
maandag 30 maart 2020

NPO 3FM komt met Serious Request: Never Walk Alone

Op het moment dat heel Nederland stilstaat en de intensive cares vollopen, helpt het Rode Kruis en daar kunnen ze alle steun bij gebruiken. Daarom start NPO 3FM over twee weken met 3FM Serious Request: Never Walk Alone. Van maandag 13 tot en met zaterdag 18 april komen 3FM-dj’s 24 uur per dag in actie. Dit alles met één doel: geld inzamelen voor het Rode Kruis dat hulp biedt tijdens de coronapandemie.

In december tijdens Serious Request: The Lifeline doorkruizen de dj’s van NPO 3FM het land om geld op te halen, maar nu blijven ze net als heel Nederland bij hun thuisbasis: de studio. Ze zijn ieder zes uur aan één stuk op de radio te horen. De dj’s tijdens 3FM Serious Request: Never Walk Alone zijn Sander Hoogendoorn, Timur Perlin, Frank van der Lende en Eva Koreman.

Dit is de programmering: Sander Hoogendoorn hoor je van 06.00 tot 12.00 uur, Timur Perlin is van 12.00 tot 18.00 uur te horen, Frank van der Lende en Eva Koreman zijn er van 18.00 uur tot 00.00 uur. In de nacht presenteren verschillende 3FM-dj’s.

Eva Koreman, samen met Frank van der Lende te horen tijdens de avondshift, zegt: “Het is zo belangrijk omdat er eigenlijk niets mooiers is, dan met muziek, de radio en elkaar de wereld proberen iets mooier te maken. Serious Request is een week waar even geen ruimte is voor cynisme, het is allemaal warm. En het voelt ontzettend raar om Serious Request in het voorjaar te doen, maar het is nu nodig, dus daar gaan we voor, samen met heel Nederland!”

Sharid Alles, zendermanager van 3FM: “Deze bizarre tijd vraagt om een bijzondere actie. 3FM Serious Request verbindt en dat is nu meer nodig dan ooit. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje: veelal thuis en vaak afgezonderd van anderen. Toch kunnen we samen iets doen. Bij 3FM willen we graag ons steentje bijdragen en ik nodig iedereen uit om met ons mee te doen en het Rode Kruis te steunen.”

Bron: NPO 3FM/BM

Bericht delen