NPO 3FM eert Nederlandse artiesten in coronatijd met 3FM Awards
dinsdag 1 september 2020

NPO 3FM eert Nederlandse artiesten in coronatijd met 3FM Awards

Dinsdagmorgen maakte 3FM-dj Sander Hoogendoorn in de ochtendshow Sanders Vriendenteam bekend dat 3FM op donderdag 1 oktober een bijzondere editie van de 3FM Awards organiseert.

De awardshow is een eerbetoon aan wat er op muzikaal gebied gebeurde in dit moeilijke jaar: artiesten van Nederlandse bodem die livestreams organiseerden, muzikale initiatieven bedachten of ondanks alles toch nieuwe tracks uitbrachten.

Deze editie van de 3FM Awards gaat de boeken in als een bijzondere: voor een klein publiek, met exclusieve sessies van Nederlandse artiesten die het afgelopen jaar de aandacht op zich wisten te vestigen. Vanuit het Patronaat in Haarlem reiken 3FM-dj’s awards uit in drie speciale categorieën, in het leven geroepen om de acts in Nederland te eren en te steunen: Beste Track, Beste Livestream en Beste Muzikale Initiatief.

Niemand minder dan DI-RECT, Typhoon, 3FM-talent Wies en de nummer één van de 3FM Live List 2020, Eefje de Visser, treden op tijdens de awardshow. De acts, allen genomineerd voor een 3FM Award, verzorgen de sessies vanaf bijzondere locaties in Nederland waar tijdens de live Awardshow regelmatig naartoe wordt geschakeld.

Tickets voor deze exclusieve sessies zijn vanaf maandag 7 september te winnen op 3FM, via 3fm.nl/awards of de social media kanalen. De eerste kaarten voor DI-RECT worden van 7 tot en met 14 september weggegeven.

Bron: NPO/BM

Bericht delen