NPO 3FM brengt Lowlands free:united
donderdag 6 augustus 2020

NPO 3FM brengt Lowlands free:united

Op zaterdag 22 en zondag 23 augustus lanceert Lowlands in samenwerking met NPO 3FM en VPRO 3voor12 het online platform Lowlands free:united. Een weekend lang Lowlands-entertainment, met optredens, interviews en highlights van de afgelopen jaren.

Op vrijdagavond 21 augustus start Lowlands free:united met de ArmadiLLow via 3fm.nl/lowlands. Zaterdag en zondag is de live-uitzending te volgen met entertainment vanuit poppodium Melkweg, interviews en Lowlands-gekkigheid. De presentatie is in handen van Tim den Besten, Eva Koreman, Sagid Carter, Eva Cleven en Justin Verkijk.

Bovendien krijgen legendarische Lowlands-shows een eigen stream, net als eerder opgenomen optredens van acts die eigenlijk zouden optreden op Lowlands 2020. Ook gaan de 3FM-dj’s op zaterdag en zondag het land in om de feestjes die Lowlanders thuis vieren nog nét even leuker te maken, volledig coronaproof uiteraard.

Een week later, op zaterdag 29 augustus, neemt Sagid Carter om 22.59 uur bij de VPRO op NPO 3 het publiek mee langs de hoogtepunten van Lowlands 2020 en de voorbije jaren. Een ode aan Lowlands met een hele hoop modder, tenten die letterlijk worden afgebroken en natuurlijk de beste muziek om kippenvel bij te krijgen.

Bron: NPO/BM

Bericht delen