Dinsdag 16 januari 2018

Coen en Sander naar Johannesburg

Coen en Sander van BNN gaan naar Johannesburg voor de finale van het WK Voetbal. Al een maand lang gaan de BNN-dj’s heel Nederland door om op 3FM verslag te doen van de oranjegekte.

Nu Nederland de finale heeft bereikt, hebben de mannen besloten het hoogtepunt in Zuid-Afrika te mee te maken. Het slot van de Coen en Sander WK-Tour vanuit Johannesburg is te horen op vrijdag 9 juli van 16.00 tot 19.00 uur en op zaterdag 10 en zondag 11 juli van 12.00 tot 15.00 uur bij BNN op 3FM.

Coen en Sander zullen in Zuid-Afrika met een mobiele studio door Johannesburg rijden om Oranje een hart onder de riem te steken in de aanloop naar de finale. Ze gaan naar de trainingen van het Nederlands elftal en gaan op pad met de supporters. Barbara Barend en andere voetbalkenners zitten dagelijks in de uitzending en natuurlijk hopen Coen en Sander de spelers nog even persoonlijk het laatste zetje richting de historische overwinning te geven.

Naast de radio-uitzendingen op 3FM zijn Coen en Sander ook te volgen op coenensandershow.nl met filmpjes, foto’s, audiofragmenten en blogs.

Bron: BNN

Bericht delen