Dinsdag 16 januari 2018

Rob Stenders viert 25-jarig radiojubileum

foto: Leendert Jansen

Rob Stenders viert zijn 25-jarig radiojubileum met een 25 uurs marathon uitzending op KX Radio vanaf vanmiddag 14.00 uur. Collega Fred Siebelink schuift twintig uur aan voor een ‘zelfverklaarde twintigjarige radiocarrière’.

Stenders kiest ervoor om 25 uur live met zijn luisteraars en favoriete tracks door te brengen. Een trip door zijn van kinds af aan opgebouwde platencollectie en hoogtepunten op de radio leverde al de Rob2000+ op, de ‘soundtrack of his life’ die in de afgelopen week werd uitgezonden op KX Radio. In een marathon-uitzending van donderdag op vrijdag presenteert hij zijn ultieme lijst.

In 1985 begon Stenders bij de VARA. Later presenteerde hij onder meer voor Radio Veronica, Kink FM en Yorin Fm om daarna terug te komen bij de VARA. Die omroep verliet hij voor PowNed. Stenders kon zo radio blijven maken op 3FM. Bij de nieuwe omroep is hij ook hoofd radio.

Van donderdag 30 december 14.00 uur tot vrijdag 31 december 15.00 uur is Stenders te horen in zijn marathonuitzending. Het programma is te horen via kxradio.nl of de KX Radio iPhone app.

Bron: KX Radio/Broadcast Magazine

Bericht delen