Dinsdag 16 januari 2018

Margriet Vroomans nieuwe presentator De Ochtend van 4

Margriet Vroomans wordt de presentator van het Radio 4 ontbijtprogramma KRO’s De Ochtend van 4. Het programma is vanaf 19 juli elke werkdag van 7.00 tot 9.00 uur te beluisteren. Vroomans presenteert een mix van toegankelijke klassieke muziek afgewisseld met korte nieuwsonderdelen.

KRO’s De Ochtend van 4
is een voortzetting van het huidige KRO’s Van Trigt tot Negen, gepresenteerd door Annette van Trigt. Van Trigt maakte onlangs bekend dat ze haar radioprogramma niet langer kan combineren met tv-werkzaamheden voor een andere publieke omroep. Ook in De Ochtend van 4 staat lichte klassieke muziek centraal, afgewisseld met een nieuwsoverzicht, weer, verkeer, (culturele) actualiteiten en een overzicht van de ochtendbladen.

De KRO is verheugd over de komst van Margriet Vroomans. Mediadirecteur Taco Rijssemus: “Margriet is een uitstekende allround radio- en televisiepresentator. Ze is zeer ervaren op het gebied van nieuws, een liefhebber van klassieke muziek en een warme radiopersoonlijkheid die goed bij de KRO en Radio 4 past.”

Bron: KRO

Bericht delen