Dinsdag 16 januari 2018

Het regent vandaag radioprijzen

Het regent vanmiddag radioprijzen in Carré in Amsterdam. Een vakjury verdeelt de Marconi Awards en het publiek bepaalt wie de Gouden RadioRing en de Zilveren RadioSterren krijgen. Radio 2 zendt de prijzenregen vanaf 14.00 uur live uit.

Jeroen van Inkel neemt de Marconi Oeuvre Award in ontvangst. De jury bestempelt de dj van Q-music als belangrijk icoon van de Nederlandse radio. Luuk Ikink (BNN, Radio 1), Mattie Valk (Q-music) en Winfried Baijens (NPS, Radio 6) zijn genomineerd voor de Marconi Award voor aanstormend talent. In de categorie beste zender strijden 3FM, BNR Nieuwsradio en 100%NL om de vakprijs.

Tot 14.00 uur mag het publiek stemmen voor de AVRO Gouden RadioRing 2010. De 3FM-programma’s Ekstra Weekend, Giel! en Arbeidsvitaminen zijn de kanshebbers.

Edwin Evers, Giel Beelen en Gerard Ekdom zijn in de race voor de Zilveren RadioSter voor beste presentator. Bij de vrouwen strijden Froukje de Both, Claudia de Breij en Annemieke Schollaardt om deze door het publiek toegekende titel.

Bron: Parool

Bericht delen