Dj Arjen Grolleman overleden
Dinsdag 16 januari 2018

Dj Arjen Grolleman overleden

Dj Arjen Grolleman is plotseling overleden. Grolleman (37) was bekend van zijn werk voor radiozender Kink FM en als de stem van televisiezender RTL 5. Grolleman stond in 1995 aan de wieg van Kink FM, waar hij tot zijn dood actief was als programmamaker en mede-directeur. Van 1999 tot 2003 was hij werkzaam als stem van RTL 4. Sinds 2006 werkte hij als station voice van RTL 5 en sprak hij diverse RTL-programma’s in.

Guido van Nispen, algemeen directeur Veronica Holding: “In Arjen verliezen we een inspirerende en bevlogen collega die een heel eigen stempel heeft gedrukt op de Nederlandse mediawereld. We zullen ons Arjen blijven herinneren als een fantastische collega en een uniek persoon die met zijn geheel eigen stijl door de jaren heen miljoenen luisteraars heeft weten te boeien.”

Remko van Westerloo, programmadirecteur van RTL 5: “Arjen was een zeer gewaardeerde en gedreven collega die met zijn karakteristieke stemgeluid jarenlang heeft bijgedragen aan de uitstraling en het succes van RTL 5. Wij zijn verdrietig over dit verlies. Onze gedachten gaan uit naar Arjens familie en vrienden en naar zijn collega’s bij Kink FM.”

Bericht delen