Dinsdag 16 januari 2018

Nominaties Zilveren RadioSterren bekend

Naast de finalisten voor de Gouden RadioRing, zijn ook de genomineerden bekend gemaakt voor de Zilveren RadioSterren. Claudia de Breij (VARA, 3FM), Kristel van Eijk (Q-Music) en Roosmarijn Reijmer (VPRO, 3FM) zijn genomineerd voor de Zilveren RadioSter Vrouw. De drie kanshebbers voor de Zilveren Radioster Man zijn Gerard Ekdom (AVRO, 3FM), Edwin Evers (Radio538) en Jeroen van Inkel (Q-Music).

Claudia de Breij is voor de zesde keer genomineerd; zij mocht de prijs voor beste radiovrouw van het jaar al vier keer in ontvangst nemen. Roosmarijn Reijmer maakt dit jaar voor de tweede keer kans op de Zilveren RadioSter. Voor Kristel van Eijk is het de eerste keer dat zij de finale bereikt.

In de bestaansgeschiedenis van de Zilveren RadioSter is Edwin Evers alle zeven jaren genomineerd; de prijs viel hem maar liefst drie keer ten deel. Gerard Ekdom maakt dit jaar voor de vijfde keer kans op de prijs voor beste radioman van het jaar; hij won de Zilveren RadioSter vorig jaar voor het eerst. Jeroen van Inkel is voor de eerste keer kanshebber in deze categorie.

Tijdens Het RadioGala van het Jaar op donderdag 15 november wordt duidelijk wie de Zilveren RadioSterren 2012 mee naar huis nemen.

Bron: AVRO

Bericht delen