dinsdag 16 januari 2018

Nominaties Radio-adverteerder van het jaar bekend

De jury heeft drie adverteerders genomineerd voor Radio-adverteerder van het jaar: Telfort (Mindshare), CZ (ZenithOptimedia) en Hornbach (Stroom Mediacommunicatie). De Radio Advertising Awards worden op dinsdag 11 juni tijdens het Turn-up-the-Radio event in Paradiso uitgereikt.

RAB heeft aan de mediabureaus gevraagd om hun adverteerders voor te dragen voor deze prijzen aan de hand van pittige criteria. De radiozenders beoordelen de inzendingen op basis van de motivatie van de bureaus en gebruiken uiteraard hierbij hun eigen kennis en ervaring met de adverteerders. De jury ging van longlist naar shortlist en na een uitgebreide inhoudelijke discussie werden uiteindelijk drie genomineerden gekozen.

Radiostations vinden het belangrijk om de impact van radioreclame over het voetlicht te brengen. Er is veel mogelijk met het medium en adverteerders die durven om vernieuwend te zijn en het medium radio gebruiken als meer dan een voordelig bereiksmedium, worden beloond. Alle genomineerden zetten radio op een vernieuwende, andere wijze in en met sterke creatie waardoor de effectiviteit wordt vergroot.

De jury bestaat dit jaar uit: Niels van Altena – Ster, Dennis Landman – Sky Radio Group, Herman ten Cate – 100% NL, Rob Beijersbergen – Q-music en Joris van der Pol – 538 Groep.

Bron: RAB

Bericht delen