Article header image

Menting, Swinkels en Janssen genomineerd voor Marconi Award

Vrijdagavond is bekend gemaakt wie de genomineerden zijn voor de Marconi Award in de categorie Aanstormend talent. Het zijn Bas Menting (Radio 538), Joost Swinkels (Qmusic) en Rob Janssen (3FM, AVROTROS). Op 25 januari wordt onthuld wie de winnaar is.

Bas Menting is elke zondagochtend te horen tussen 8.00 en 12.00 uur op Radio 538. De dj begon bij Radio HTR in Heusden.

Joost Swinkels deed in 2015 mee aan het Q-college. Hij kreeg later een vast contract bij Qmusic en is elke zaterdag en zondag tussen 19.00 en 21.00 uur te horen.

Rob Janssen is een Nederlandse zanger en diskjockey. Janssen is bekend van zijn carnavalsact Lamme Frans. Daarnaast presenteert hij voor AVROTROS op NPO 3FM op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 12.00 en 14.00 uur.

De vakjury voor de Marconi Awards bestaat dit jaar uit Uunco Cerfontaine, Ronald Sebök, Astrid de Jong, Dave Minneboo, Arjan Penders, Niels Heithuis, Michiel Veenstra, Bart Arens, Dieuwertje Valentijn, Iwan Reuvekamp en Marlise Hamaker. 

De 12e editie van het RadioGala, gepresenteerd door AVROTROS-dj Jan-Willem Roodbeen, vindt op donderdag 25 januari plaats in Theater Gooiland in Hilversum. Dan wordt de uitslag bekend.

Bron: AVROTROS/BM

Bericht delen