Dinsdag 16 januari 2018

Nieuwe programmering op Seven FM

Het christelijke jongerenstation Seven FM heeft een nieuwe programmering. Zo zijn er elke werkdag vanaf 19.00 uur gepresenteerde programma’s. Het ontdekken van nieuwe muziek staat centraal in de uitzendingen.

Zo hoort de luisteraar op Seven FM de nieuwste muziek van Hillsong Young & Free, Jordan Feliz en Relient K. Tegelijk met de nieuwe programmering introduceert Seven FM ook een nieuw logo en nieuwe website.

Van maandag tot en met donderdag zijn op Seven FM dj’s Arnaud, Daan, David, Martin, Joost, Niels en Lukas te horen. Op vrijdagavond brengt Arnold de luisteraar op de hoogte van de beste muziek in de Top Seven FM. Aansluitend maken Pieter en Thom vanaf 20.00 uur een weekendshow. Overdag en in het weekend is non-stop muziek te horen.

Hoofdredacteur Wilfred Hardeman: “Door de jaren heen is het commentaar vaak geweest dat christelijke muziek achterliep op seculiere muziek. Dat is gelukkig al een aantal jaren verleden tijd. Op Seven FM laten we goede muziek horen, die ook nog eens inhoud heeft.”

In november 2015 werd Seven FM overgenomen door Groot Nieuws Radio, omdat het voortbestaan van Seven FM op losse schroeven stond vanwege de noodzakelijke investering in geld en tijd van de vrijwilligers. Groot Nieuws Radio ondersteunt Seven FM op gebied van beleid, administratie, audiovormgeving en muzieksamenstelling.

Seven FM is een christelijk radiostation voor jongeren tussen de 15 en 35 jaar. Er wordt online uitgezonden via www.sevenfm.nl.

Bron: Seven FM/Broadcast Magazine

Bericht delen