Nieuwe pay-off Radio Veronica was al in gebruik bij ander station
zaterdag 16 februari 2019

Nieuwe pay-off Radio Veronica was al in gebruik bij ander station

Het internetstation The Finest uit Amsterdam is niet blij met de nieuwe pay-off: ‘WE. LOVE. MUSIC.’ van Radio Veronica. The Finest gebruikt dezelfde slagzin al sinds januari 2016. Dat meldt Radio.nl.

The Finest draait vooral funk-, soul-, pop- en dance-klassiekers van de vroege jaren 80 tot nu. Eric Delahaij, eigenaar van het radiostation: “Sinds afgelopen maandag gebruikt Radio Veronica deze slogan ook, inclusief hoofdletters en met een punt achter ieder woord. En zelfs de jingles met deze slogan klinken vrijwel hetzelfde. Toeval? Of toch niet?”

Een persvoorlichter van Radio Veronica meldt: “In de aanloop van de ontwikkeling van onze nieuwe slogan hebben we uitgebreid onderzoek gedaan of deze al bestond en gebruikt werd. Zo hebben wij onderzoek gedaan in het merkenregister en uitgebreid op het internet. Uit dit onderzoek kwam nergens deze slogan, of hierop lijkende slogans, naar voren. Wij zagen daarom geen reden om de slogan niet te gebruiken. Puur toeval dat The Finest de slogan ook gebruikt.”

Radiostation The Finest maakte een videoboodschap voor Veronica.

Bron: Radio.nl/BM

Bericht delen