Nieuwe merkcampagne Radio 538
maandag 25 april 2022

Nieuwe merkcampagne Radio 538

Radio 538 lanceert maandag een crossmediale merkcampagne met als pay-off Waar je ook bent: jouw hits, jouw 538. ‘De merkcampagne visualiseert het aanstekelijke, positieve effect van 538 op luisteraars. Zodra zij in aanraking komen met de hits van het merk, laat deze vibe ze niet meer los’, zo meldt de zender.

Coco Hermans, Radio Director 538: “Radio 538 is hét hitstation van Nederland. Je hoort bij ons de hits van nu en morgen, in de breedste zin van het woord: van muziek tot entertainment en van lifestyle tot wat Nederland bindt. We zijn én brengen de beat van het moment, zijn nooit voorspelbaar en áltijd herkenbaar. Dat hoor en voel je via de kanalen van ons merk en ervaar je nu ook in deze nieuwe merkcampagne.”

Dennis van den Berg, Director Marketing & Communications Audio: “Ons onderscheidende karakter visualiseren we in de tv-commercial met een speakerbox als metafoor voor Radio 538 als hitmaker. De speaker met 538 muziek reist met de dj’s door de wereld van onze luisteraars langs verschillende luistermomenten en –plaatsen. Zodra deze in aanraking komt met onze luisteraars beginnen zij te dansen en te lachen. Overal en altijd steken we hen positief aan met onze lust for life, waar of op welk moment er ook naar 538 wordt geluisterd. Waar je ook bent: jouw hits, jouw 538!”

De merkcampagne wordt gecommuniceerd via diverse tv-commercials, online video’s, OOH-uitingen en vernieuwde visual identity over alle touchpoints. De campagne is ontwikkeld in samenwerking met bureau Born05 en geregisseerd door de Zweed Magnus Renfors.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen