Nieuwe editie De Lach van 10 van start
Dinsdag 02 oktober 2018

Nieuwe editie De Lach van 10 van start

Deze hele maand is ‘een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd’ het motto van Radio 10. De radiozender start namelijk een nieuwe editie van het radiospel De Lach van 10, waarin de lach van een bekend persoon moet worden geraden.

Door de lach te herkennen maken luisteraars kans op de jackpot, die bij elk fout antwoord meer waard wordt. Vorig jaar startte Radio 10 een zoektocht naar de bekende Nederlander met de meest aanstekelijke lach. Presentatrice Loretta Schrijver werd verrast met de award voor ‘Aanstekelijkste Lach van Nederland’.

Dit jaar start de zender opnieuw een zoektocht. Voor deze nieuwe editie kunnen luisteraars zichzelf of iemand anders nomineren door een video van zijn of haar hilarische lach in te sturen. Van 15 tot 19 oktober kan er gestemd worden op de tien finalisten en op woensdag 24 oktober wordt de winnaar met meest aanstekelijke lach bekendgemaakt.

De Lach van 10 is vanaf maandag 1 oktober tot en met vrijdag 26 oktober iedere werkdag tussen 07.00 uur en 19.00 uur te horen op Radio 10.

Bron: Talpa Radio/BM

Bericht delen