Dinsdag 16 januari 2018

Nieuwe directeur voor Radio Advies Bureau

Het Radio Advies Bureau heeft een nieuwe directeur aangesteld: Liedewij Hentenaar. Zij heeft een grote staat van dienst, met name opgedaan bij diverse mediabureaus en Platform Media Adviesbureaus.

Hentenaar: “Ik heb er veel zin in om de kracht van het medium radio verder uit te dragen. Na de oprichting van JIC NLO en de vele verbeteringen in het luisteronderzoek is het nu de beurt aan de radioreclamemarkt om de kracht van radio te benutten. Ik zie nog veel kansen. In deze tijd zijn adverteerders op zoek naar direct effect en efficiency, de rol van radio hierin is evident.”

RAB-voorzitter Arian Buurman: “Het RAB-bestuur is zeer content met het aantreden van Liedewij Hentenaar. Haar belangrijkste opdracht is van zich te laten horen en radioreclame het podium te geven dat het verdient. Met de energie die ze meebrengt, hebben wij daar vertrouwen in.”

Van 2010 tot 2012 is Hentenaar verbonden geweest aan Mindshare in de functie van Client Leader Director. Daarvoor bekleedde zij andere directiefuncties bij Isobar en Vizeum. Ze is ruim 5 jaar bestuurlid geweest van het Platform Media Adviesbureaus en was als bestuurslid vanuit het PMA betrokken bij de oprichting van JIC STIR.

Bron: Radio.nl

Bericht delen