Nieuw seizoen Platenbazen op TV 538 en YouTube-kanaal van 538
woensdag 23 december 2020

Nieuw seizoen Platenbazen op TV 538 en YouTube-kanaal van 538

Donderdag 24 december barst de muzikale strijd tussen teamcaptains Iris Enthoven en Nesim el Ahmadi los in het derde seizoen van Platenbazen. Iris neemt het stokje over van Wietze de Jager, die vanaf dit seizoen te zien is als presentator van het programma.

Ook dit seizoen staat de muziek- en artiestenkennis van BN’ers centraal in deze muziekquiz. In de eerste aflevering van dit seizoen zijn Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens van StukTV te gast.

Verder strijden dit seizoen onder meer Donnie Roelvink en YouTubers Milan Knol en Nina Warink mee in de teams van Iris en Nesim. Platenbazen is vanaf 24 december om de week op donderdag vanaf 16.00 uur te zien op het YouTube kanaal van 538. De eerste aflevering is 24 december om 19.40 uur en 31 december om 23.30 uur ook te zien op TV 538. De overige zeven afleveringen zijn vanaf woensdag 13 januari tot en met woensdag 7 april om de week om 21.30 te zien op TV 538.

De muzikale ondersteuning is dit seizoen opnieuw in handen van Kimberly Fransens, onder meer bekend van The Voice of Holland, en haar band. Iedere aflevering nodigen de teamcaptains één kandidaat uit om met hen de titel Platenbaas in de wacht te slepen. In de andere afleveringen volgen ook Sophie Milzink, Kaj van der Voort, Janice, Yung Felix, Maradonnie, Channah, Poke, Sjaak, Yade Lauren, Oussama en Selma Omari.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen