Dinsdag 16 januari 2018

Nieuw programma voor Radio 538 DJ Mark Labrand

Mark Labrand start maandag met een nieuw programma op Radio 538: @labrando. Hij ruilt van plek met Barry Paf, die vanaf 11 augustus iedere zaterdag en zondag tussen 18.00 en 20.00 uur het nieuwe programma Barry’s Weekend Vibe gaat maken. Daarnaast wil Paf zijn televisieactiviteiten verder gaan uitbreiden.

Labrand is blij met zijn nieuwe plek: “Doordeweeks, in de avond, op ’t leukste radiostation van Nederland en daarbij  óók nog eens de tofste luisteraars die ik mij maar kan wensen. Schiet mij maar in de feestverlichting, letterlijk. Ik ben er klaar voor! Mijn liefde voor radio is ontstaan toen ik vroeger zelf ’s avonds naar Radio 538 luisterde. Het idee dat ik dit programma nu zelf ga presenteren vind ik zo bizar! Alvast een tipje van de sluier: iedere avond hoor je vlak voor middernacht ‘Test je vriend’. Hierin kun jij je beste vriend of vriendin opbellen met een vreselijke smoes dat je nu zijn/haar hulp nodig hebt. Lukt dat? Dan zijn jullie echte vrienden en win je een compleet verzorgde avond uit voor twee. Ik kan niet wachten!”

Ook Paf is enthousiast: “Ik sta te trappelen om te beginnen aan mijn nieuwe show! Ik zit zoals je van me gewend bent in de energieke vibe met een spannend weekendprogramma waarin onder meer het spiksplinternieuwe ‘Dare 2 Date’ te horen zal zijn. Doe mee en creëer samen met mij de ultieme weekend vibe!”

De volledige nieuwe programmering van Radio 538 wordt over drie weken bekend gemaakt.

Bron: Radio 538

Bericht delen