Dinsdag 16 januari 2018

Nieuw DJ-talent Q-music: Erik van Roekel

Vanaf september organiseerde Q-music het Q-college, waarvoor DJ-enthousiastelingen zich konden opgeven. Van de 1.000 jongeren die zich aanmeldden, mochten 60 een stemtest doen bij Q-music, waarna vier finalisten werden geselecteerd. Zij kregen een interne opleiding met theorielessen waaronder radioproductie, vormgeving en mediatraining. Ook waren ze tijdens hun opleiding al een paar keer op de zender te horen. Luisteraars mochten stemmen wie ze het beste nieuwe talent vonden.

Donderdag maakte de programmadirecteur van Q-muisic Iwan Reuvekamp de winnaar bekend: Erik van Roekel. Er was massaal op Erik gestemd, wat bovenop het positieve juryrapport de doorslag gaf. Erik krijgt nu een eigen weekendprogramma en wordt toegevoegd aan het huidige talententeam van het station: Mattie Valk, Eva Koreman, Wietze de Jager, Joep Roelofsen en Joey van der Velden.

Erik van Roekel: “Wauw, te gek dit! Nu opladen voor morgen. Dan mag ik tussen 12 en 13 uur nog een eigen programma maken en uiteindelijk krijg ik dus een vast weekendprogramma. De druk is er nu gelukkig wel wat vanaf, dus dat maakt het wat relaxter allemaal. Coach Eva Koreman: bedankt!”

Bron: Q-music

Bericht delen