Nielson opent Sky Radio Kersttram in Amsterdam
vrijdag 2 december 2022

Nielson opent Sky Radio Kersttram in Amsterdam

Sneeuw, lichtjes en natuurlijk kerstmuziek: op feestelijke wijze opende Nielson donderdag de Sky Radio Kersttram. Compleet in kerstsfeer stond de tram klaar bij het Haarlemmermeerstation in Amsterdam, waar de zanger – samen met de Sky Radio kerstman – de traditionele kerstbel luidde en de tram officieel opende.

Nielson voorzag het geheel van een muzikaal randje door zijn nieuwste kerstnummer Kerstcadeau ten gehore te brengen. De Sky Radio Kersttram rijdt de hele maand december op verschillende trajecten door Amsterdam. In Den Haag rijdt eenzelfde kersttram vanaf nu tot en met 26 december.

“De Kersttram is deze tijd van het jaar niet weg te denken uit het Amsterdamse straatbeeld, dus die mogen openen was wel echt even een feestje. Hiermee brengt Sky Radio kerst nog meer naar de mensen toe, precies wat ik ook hoop te doen met mijn single Kerstcadeau“, aldus Nielson.

De Sky Radio Kersttram rijdt al meer dan 25 jaar ieder jaar door Amsterdam en is daarmee inmiddels een waar begrip. Reizigers worden geheel in kerstsferen van A naar B vervoerd om de kerstsfeer zo breeduit te verspreiden. De tram is voorzien van een gigantische kerstmuts, duizenden lampjes, non-stop kersthits en rijdt iedere dag een andere route om zoveel mogelijk reizigers het kerstgevoel te kunnen bezorgen.

Sky Radio 101 FM is afgelopen maandag weer omgedoopt tot The Christmas Station. Luisteraars kunnen sindsdien weer genieten van non-stop de beste kersthits.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen