Dinsdag 16 januari 2018

Niels Hoogland manager MyRadio bij Sky Radio Group

Niels Hoogland gaat binnen de Sky Radio Group aan de slag als manager van het nieuwe online radioplatform MyRadio. De muziekspecialist was al betrokken bij de ontwikkeling van dit format, dat gepersonaliseerde radio biedt. Vanaf maandag is Hoogland ook voor de andere formats en de overige content verantwoordelijk. Hij treedt tevens toe tot het Management Team van de Sky Radio Group.

Philip Alberdingk Thijm, CEO Sky Radio Group: “Met de komst van Niels halen we iemand binnen die zijn sporen in de radio- en muziekbusiness ruimschoots heeft verdiend. Ook in de opstartfase bleek hij een prettige en enthousiaste aanvulling op ons bestaande radioteam. We zijn dan ook verheugd dat hij mee wil werken aan het laten slagen van dit wereldwijd unieke radio-initiatief.”

MyRadio zal nog voor de zomer live gaan. Gebruikers kunnen hier dan kiezen voor één van de bestaande muziekstijlen, of een stijl bewerken tot een persoonlijke radiozender. Daarnaast kan hier nog entertainment en informatie (bijvoorbeeld weer en verkeer) aan worden toegevoegd.

Bron: Sky Radio Group

Bericht delen